Oppskrifter

Hvalgryte med vørterøl og masse gulrøtter - sunn hverdagskost
Hval er en sunn miks av kjøtt og fisk og passer godt i gryter. Ernæringsfysiolog Lise von Kroghs hvalgryte med vørterøl er perfekt hverdagskost.
Se oppskriften

Tataki av hval med spicy ponzusaus
Sushi er i vinden som aldri før. Tataki av hval er hurtigstekt kjøtt med rå kjerne skjært i tynne skiver. Med spicy ponzusaus er dette nydelig.
Se oppskriften

Bruschetta med kremost og skav av hvalkjøtt
Tapas er i vinden, noe hvalkjøtt også er! Server små brushetta med skav av hvalkjøtt, kremost og tyttebær. Enkelt, vilt og godt!
Se oppskriften

"Finnbiff" med hval, solbærsaft og einebær
Bruk hvalskav i den tradisjonelle finnbiffen for en unik smaksopplevelse. Dette er en klassiker som er enkel å lage og full av smak.
Se oppskriften

Hvalgryte som biff bourgogne
Hvalgryte som biff Bourgogne er perfekt til å servere gjester.
Se oppskriften

Hvalbiff med glaserte rotgrønnsaker og peppersmør
Vilt og arktisk, hvalkjøtt er en av de mest unike råvarene vi har i Norge. Hvalbiff med glaserte rotgrønnsaker er godt til hverdag, helg og fest.
Se oppskriften