Oppskrifter

Hvalgryte med vørterøl og gulrøtter

Hvalgryte med vørterøl og masse gulrøtter - sunn hverdagskost

Hval er en sunn miks av kjøtt og fisk og passer godt i gryter. Ernæringsfysiolog Lise von Kroghs hvalgryte med vørterøl er perfekt hverdagskost.
Se oppskriften
Tataki av hval

Tataki av hval med spicy ponzusaus

Sushi er i vinden som aldri før. Tataki av hval er hurtigstekt kjøtt med rå kjerne skjært i tynne skiver. Med spicy ponzusaus er dette nydelig.
Se oppskriften
Brushetta skavet hvalkjøtt

Bruschetta med kremost og skav av hvalkjøtt

Tapas er i vinden, noe hvalkjøtt også er! Server små brushetta med skav av hvalkjøtt, kremost og tyttebær. Enkelt, vilt og godt!
Se oppskriften
Finnbiff hvalskav

"Finnbiff" med hval, solbærsaft og einebær

Bruk hvalskav i den tradisjonelle finnbiffen for en unik smaksopplevelse. Dette er en klassiker som er enkel å lage og full av smak.
Se oppskriften
Hvalgryte som biff bourgogne

Hvalgryte som biff bourgogne

Hvalgryte som biff Bourgogne er perfekt til å servere gjester.
Se oppskriften
Hvalbiff glaserte rotgrønnsaker

Hvalbiff med glaserte rotgrønnsaker og peppersmør

Vilt og arktisk, hvalkjøtt er en av de mest unike råvarene vi har i Norge. Hvalbiff med glaserte rotgrønnsaker er godt til hverdag, helg og fest.
Se oppskriften